G-kuld navne

Vi har af en god veninde fået en liste med G-navne og deres betydning. Vi valgte nedenstående navne.

Hanner
Gallant Gambler Betydningen vil være at der er tale om en gallant "spiller". At gamble betyder både at spille men også noget med at tage chancer/løbe risici. Og det passer jo ganske godt til en irer. Idé til kaldenavn vil være Gambler.
Genuine Gecko Genuine betyde ægte og en Gecko er en lille øgle, der har den egenskab at den kan skifte farve. Idé til kaldenavn er Gecko (nemt at kalde).
Gothic Gangster Gotisk gangster. Goterne var en gammel sydskandinavisk stamme, som senere vandrede ned i Europa. Idé til kaldenavn Gangster (det vil man med garanti ikke møde ret mange andre hunde der hedder).
Garry Guarding the Gate En masse G'er. Navnet Garry betyder en der "holder øje/observerer og Guarding the Gate = bevogter lågen/porten. Dvs. navnet betyder altså at der holdes årvågent øje med lågen/porten. Kaldenavn Garry.
Giddy Gaffer Et af de mere sjove navne. At være "giddy" betyder at man er svimmel/rundtosset og en gaffer er en formand (en sjakformand). Så her er altså tale om en rundtosset formand ! Navnet passer til en livlig hund. Kan kaldes både Giddy og Gaffer. Gaffer er kanongodt at kalde. Min Daffy hedder stort set ikke andet end Daffer - det "ligger godt i munden".
Golden Guinness Golden = gylden og Guinness er irsk øl (nam nam). Kaldenavn må være Guinness, som er perfekt til en irer
Tæver
Gentle Geena Betyder blide Geena (udtales djina). Geena kan også staves Gina og er egentlig bare en forkortelse for mange andre navne f.eks. Regina, der betyder noget i retning af kongelig. Kaldenavn Geena.
Gifted Galina At være "gifted" vil sige at man har en eller anden form for talent. Galina er egentlig russisk, men jeg kunne godt lide det derfor kom det med. Det betyder "den kløgtige/kloge/smarte". Galina er altså begavet med kløgtighed - ikke dårligt! Idé til kaldenavn Galina.
Good-looking Glenna Good-looking betyder at se godt ud. Glenna er endnu et gammelt keltisk navn, der betyder dal. Idé til kaldenavn Glenna.